diumenge, 25 de juliol del 2010

Vida de la Parròquia

Han començat les obres de restauració del retaule
Avui en entrar a l’església us heu trobat amb la bastida que serveix per a les obres de restauració del retaule de l’altar major. Durant algunes setmanes ens acompanyarà i impedirà que puguem contemplar-lo però un cop acabada l’obra en podrem gaudir més que mai i copsar una major esplendor. I és que a part de el tractament del corc –que és el principal motiu de restauració- es farà també una neteja de tot el retaule i això permetrà que, un cop acabada aquesta actuació, el retaule recuperi la bellesa original.
Fa bo, doncs, d’esperar aquestes setmanes i aguantar les dificultats que aquests treballs ens poden portar, sobretot a l’hora de les celebracions que aquestes dies tinguin lloc a l’església. Confiem en la vostra comprensió. Tot sigui per a una bona causa!

Baptismes: Carla Villanueva i Natera, filla de Carlos i M. Rosa. Van ser padrins Ricardo i M. Araceli. Quim Salvà i Ribó, fill de Marc i Anna. Van ser padrins Ricard i Sílvia. Abel Fernández i Fernández, fill de Manuel i Salomé. Van ser padrins Àngel i Anahí.
Benvinguts a la comunitat parroquial!

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats..............343,52€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada