diumenge, 4 de juliol del 2010

Maneres diferents de viure la fe

Quan vas pel món, hi vas amb el teu bagatge cultural, religiós, espiritual ... però si estàs atent i vius una mica amb la gent del país que visites, t’adones de seguida de la riquesa humana, cultural i espiritual que la gent té.
Costums i formes culturals diverses però riques en contingut, expressions religioses, algunes diferents a les nostres, d’altres no tant, però plenes de sinceritat i de fe entre altres coses...

Quan passes uns dies en països majoritàriament hinduistes o budistes veus que d’aquestes religions i cultures en sabem ben poca cosa. Coneixem més o menys uns estereotips que ens arriben, però el contingut i el significat profund de molts gestos i expressions religioses se’ns escapen. Tornes aquí fent-te moltes preguntes i et vénen ganes de saber-ne més. Veient com vivim a Europa, sobretot sorprèn veure tantes i tantes persones de totes les edats i condicions, molta gent senzilla, petits i grans, joves i noies, per a qui la fe i l’expressió religiosa és molt important i forma part de seva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada