diumenge, 25 de juliol del 2010

VACANCES

“Benvinguda/benvingut! a l’ indret que has escollit per passar-hi uns dies o setmanes de descans...”
Així comencen els fullets que podeu trobar a les parròquies de les poblacions de costa o de muntanya on habitualment hi ha gent forana que hi passa uns dies i és una forma de rebuda cordial.

Si ens els llegim bé i hi reflexionem també és una invitació a col·laborar i a introduir-nos en aquesta comunitat que, com la nostra, fem entre totes les persones que formem part de la gran comunitat creient d’arreu. Ens expliquen qui són i què fan i ens ofereixen els serveis que tenen. Hi ha, però, una altra dimensió: un acolliment a tothom que cerca el tresor de la vida i busca la manifestació de Déu i ens convida que tots plegats en la natura i sobretot en les persones descobrim i manifestem la primera carta d’amor de Déu a la humanitat.

En moments de crisi com l’actual va bé destinar moments personals a la pregària i a la contemplació, però és molt important reflexionar sobre com acollim a les altres persones i fins i tot pensem en les que formen part de la nostra comunitat, els hem de fer saber que estem oberts i que hi som. Com a membres d’aquesta gran família i tenint en compte la responsabilitat que tenim hem de respondre a les necessitats actuals i col·laborar per a aconseguir un món més just i millor. Si llegiu aquest escrit i esteu de pas a Centelles o bé hi veniu sovint us convidem a conèixer la nostra comunitat, a formar-ne part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada