diumenge, 18 de juliol del 2010

Vida de la Parròquia

El bateig dels fills és també el compromís dels pares

Aquesta setmana hi torna a haver bateigs a la nostra parròquia. Els pares que han demanat el baptisme per als seus fills la Carla, en Quim i l’Abel van participar a l’acolliment que vam fer a principis de maig amb altres pares i mares i van poder escoltar el testimoni dels acollidors. Feia goig sentir-lo i també escoltar les motivacions dels altres pares i mares que hi participaven.

Avui us transmetem el testimoni d’uns pares tal com el van llegir a l’església el dia del bateig.“Nosaltres, els teus pares, volem explicar-te les raons que ens han mogut a batejar-te. T’hem batejat perquè, des del principi de la teva vida, tinguis en el teu interior l’esperit de Jesús, que és Llum, Força,i Esperança. Perquè, a mesura que et vagis fent gran i vagis sentint diverses veus, sàpigues distingir aquesta veu, diferent a totes les altres, que et guia cap al bon camí. T’hem batejat perquè, seguint aquesta veu, trobis el camí de la felicitat i el teu lloc enmig d’aquest món. Ho hem fet, perquè entris a formar part d’una comunitat d’homes i dones que s’esforcen amb bona voluntat per anar deixant una empremta de la bondat de Déu a la terra.


Sí, filla, t’hem batejat perquè, quan se t’enfonsin coses i seguretats en les quals havies confiat, puguis mantenir la pau al cor, ben conscient que portes dins una força indestructible que no et fallarà mai. I perquè trobis sentit a la teva vida, ben convençuda que hi ha l’amor d’un Pare que et farà feliç, al costat de les persones que estimes. També, i sobretot, podem dir que t’hem batejat perquè creiem que a nosaltres, els teus pares, a qui també ens van batejar, no ens està anant tan malament. Felicitats!

Concert del Cor LUSCINIA de la República Txeca ahir dissabte a l’església.

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats.........398,14€

Despeses: Factura fuster (diversos treballs)....300,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada