diumenge, 3 de març del 2013

Vida de la parròquia


Divendres de Quaresma: Pregària de Vespres al començament de la missa de les 8 del vespre.

Reflexió quaresmal: Dimecres vinent a les 9 del vespre als locals parroquials. Ens servirà de pauta la Carta Pastoral de Quaresma que els bisbes bascos han adreçat a les seves comunitats. Porta per títol: “No ardía nuestro corazón...? i té com a fil conductor el relat d’Emmaús. La trobareu a internet.

Missa dedicada a Sor Maria Rafaela: diumenge 10 de març a la missa de 12, recordarem Sor Maria Rafaela del Sagrat Cor, fundadora de les germanes missioneres dels Sagrats Cors. El seu record és un exemple en el seguiment de Jesús, i en la pregària demanem la seva ajuda.

Capella del Socós: Els dies 7, 17 i 27 de cada mes a les 7 de la tarda rés del Rosari pregant per les vocacions i l’Any de la Fe.

Enterraments: El dia 1 de març Francisco Laribal Ubiergo de 91 anys. Angelina Vázquez Vázquez de 74 anys d’edat.
Que descansin en la Pau del Senyor!

Càritas: Necessitem llet. Càritas Parroquial de Centelles atén 40 famílies cada quinze dies, donant-los suport amb aliments. Això vol dir 147 persones de les quals 71 són nens. En aquests moments ens fa molta falta la LLET que com sabeu és un aliment de primera necessitat. Per això us proposem que durant aquests quatre caps de setmana de març ens porteu un paquet de llet. No us representarà una gran despesa i serà una gran ajuda per a les famílies que la rebran. Podeu deixar-la als coves que hi ha a l’entrada a l’església o portar-la al local de Càritas, al costat de la rectoria els dijous de 5 a 8 de la tarda. Moltes gràcies!

Col·lectes...................................................................311,80€
Moltes gràcies! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada