diumenge, 10 de març del 2013

Sor Maria Rafaela, model en el seguiment de Jesús


Sor Maria Rafaela, model en el seguiment de Jesús
“Feliços els nets de cor, perquè veuran Déu” Mt 5,8
Sor Maria Rafaela va mostrar en la seva vida i en les seves obres l’experiència de fe i confiança en Déu, sentint la seva presència com un do a la seva netedat de cor.
Com a mestra de l’escola del seu poble deia a les seves alumnes: “Que l’honradesa sigui companya inseparable de la vostra conducta: El títol més gloriós i l’honor més gran que pot tenir una persona és ser honrada.”
L’honradesa és la característica d’una persona sincera, que compleix fidelment les seves obligacions; això la fa mereixedora de respecte, admiració, estimació i confiança.
Sor Maria Rafaela no es distingeix per fets extraordinaris, sinó per fer bé el que és ordinari de cada dia. La seva netedat de cor, la humilitat i senzillesa, ens mostra un model pràctic al nostre abast per ser persones honrades, i a la vegada adquirir altres virtuts i valors que es desprenen de l’honradesa.
Que en recordar avui Sor Maria Rafaela, el que ella va ser i va fer, ens ajudi a millorar la nostra vida cristiana tot avançant cap a la Pasqua en aquesta Quaresma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada