diumenge, 24 de març del 2013

CELEBRACIÓ DEL PERDÓ I TRÍDUUM PASQUAL


Quina millor manera d’acabar la Quaresma que acollint el perdó que Déu ens ofereix tot participant a la Celebració Comunitària de la Penitència! Tindrà lloc dimarts a ¼ de 9  del vespre. Hem fet camí com a comunitat cristiana durant quaranta dies, junts hem pregat i hem reflexionat la Paraula de Déu, hem celebrat l’Eucaristia i ara, abans del Tríduum Pasqual  som convidats a rebre el perdó per poder celebrar dignament la Vetlla Pasqual  i  la gran solemnitat de Pasqua, la més important de totes les celebracions per a un cristià.

No hi falteu: un temps de reflexió serena i festiva, un espai per a revisar la nostra vida, donant gràcies del que fem bé i demanant perdó de les nostres faltes, amb la voluntat de convertir-nos: el missatge de tota la Quaresma.

Dijous a les 8 del vespre Missa de la Cena del Senyor i pregària eucarística
. L’Església estarà oberta fins les 10.

Divendres Via Crucis a les 10 del matí
. L’església estarà oberta fins la 1.  A les 6 de la tarda Litúrgia de la Passió. Dissabte a les 10 de la nit, la Vetlla Pasqual, que hem de  valorar molt i, si podem, participar-hi. Amb la Benedicció del Foc i l’encesa del Ciri Pasqual, el Pregó Pasqual i les lectures, la renovació de les promeses del Baptisme i benedicció de les fonts baptismals i l’Eucaristia. Celebrant-ho junts a la sortida amb coca feta al gust de cadascú i beguda per a tothom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada