diumenge, 5 d’agost del 2012

Vida de la parròquia


Enterrament: El dia 29 Ramon Mor i Ibarz de 54 anys. 
Que descansi en la pau del Senyor!


El Misteri de La Selva del Camp
DIMECRES 15 D’AGOST DE 2012. Sortida de Centelles a ¾ de 4 de la tarda. Tornada a Centelles a la 1 de la nit aproximadament.


Rebre la Comunió a la mà: La manera correcta de rebre la comunió a la mà quan combreguem és posar la mà esquerra estesa damunt la dreta (o al revés si som esquerrans) i esperar que el qui dóna la comunió hi posi al damunt la Sagrada Forma perquè hom l’agafi amb la mà dreta i se la posi a la boca. D’aquesta manera l’acollim amb respecte i evitem que agafant la Sagrada Forma directament amb els dits polze i índex ens caigui a terra. Procurem tenir-ho en compte.


El Full: Ara partir d’avui disposem d’un centenar d’exemplars del Full Diocesà i Espurna. Creiem que aquesta quantitat serà suficient i no n’haurem de llençar. Penseu a col·laborar, si podeu, amb el vostre donatiu mínim de 0,50€. És en bé de tots. 


Col·lectes del dissabte i diumenge passats
.............358,42€
Donatiu Càritas ...................................................20,00€
Moltes gràcies!

1 comentari:

  1. 13,08,12
    Un comentari, sobre l'Evangeli,Mt 17,22-27
    La realitat del temple,avui,va molt més enllà del culte,dels ministres,de les celebracions. La parròquia,és el centre vital d'un munt d'activitats de tota mena,adreçades a tothom que s'hi acosta sense cap mena de discriminació, que sens dubte fan present l'acció acollidora i guaridora del Mestre: celebracions, cateque sis, comunions,batejos.I també esplais, grups de revisió de vida, d'acollida de nouvinguts,de visita a malalts.Tots som convidats a participar-hi i som responsables de la vida i continuïtat d'aquesta vida parroquial. M.Josefa Villà, rjm

    ResponElimina