diumenge, 19 d’agost del 2012

Montserrat 25 d’agost de 2012 - Cristians per a l’assoliment de la plena sobirania de Catalunya

S’ha convocat una jornada que serà dissabte vinent 25 d’agost a Montserrat per tal de treballar i avançar per aquest objectiu, conjuntament amb altres ciutadans, en el marc de l’Assemblea Nacional Catalana.

El document que acompanya la convocatòria comença remarcant que Catalunya ha estat afaiçonada pel cristianisme: el geni del nostre poble, la nostra cultura, llengua i la nostra cosmovisió tenen indubtablement unes arrels cristianes. Més endavant cita textos sobre la pàtria, l’ésser de Catalunya i la nació catalana de Torras i Bages, Carles Cardó, el Document dels Bisbes de Catalunya del desembre de1985, “Arrels cristianes de Catalunya” i el Document dels Bisbes de Catalunya de l’any passat “Al servei del nostre poble”.

I acaba amb la convicció que aquesta opció no comporta enemistat envers cap altre poble sinó que possibilita una relació d’igualtat i de respecte i solidaritat amb la resta de pobles del món.

Entre els actes d’aquesta diada hi ha previstos la recepció, la Missa Conventual i ofrena floral, parlaments diversos, una conferència, dinar i cloenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada