diumenge, 27 de maig del 2012

Vida de la Parròquia

Trobada final de curs de la Catequesi Familiar
El passat dissabte dia 19 de maig, vam celebrar el final de curs del grup de nens i nenes, que han començat el primer any de catequesi. Vam quedar a la plaça Major, les famílies, els catequistes i col·laboradors i seguidament vam iniciar la sortida cap a la Capella de Sant Antoni.

Un cop allà, vam fer una pregària dins la capella amb la participació de tots; seguidament, el grup de pares juntament amb els catequistes van compartir les experiències viscudes durant l’any de catequesi familiar. Mentrestant, el grup de nens i nenes van passar una tarda divertida gràcies a un grup de col·laboradors que els van fer córrer, cantar, saltar i gaudir d’un temps de lleure. Després vam berenar i cloure la trobada amb l’hora dels adéus i desitjant-nos bon estiu.

Com a resultat del curs, es va valorar la feina ben feta amb els pares i els nens. Tot i que no ser un grup gaire nombrós a causa de la poca assistència de les famílies, vam passar una bona tarda i vam donar fi a un curs que sembla que fa quatre dies que el vam començar.


Baptismes: Biel Alvarado i Vicente, fill de David i Núria. Van ser padrins Francisco Díaz i Mª del Carmen Vicente. Clàudia Morell i Garriga, filla de Francesc i Núria. Van ser padrins Àlex Morell i M. Dolors Garriga. Teresa Trigo i Boleda, filla de Xavier i Aina. Van ser padrins Fernando Trigo i Cristina Molist. Carla Gómez i Vallduriola, filla de Francesc i Carme. Van ser padrins Jordi Muntal i Anna Vallduriola. Ot Sallent i Vallduriola, fill de Lluís i Núria. Van ser padrins Eulàlia Llopart Cirilo i Isaac Sallent .
Benvinguts a la comunitat parroquial!

Missa Familiar: Avui a les 12 del migdia

Consell de Pastoral: Dimarts a les 9 del vespre

Catequesi Familiar: Revisió del curs amb els catequistes dimarts a ¼ de 6 de la tarda

Catequesi d’adults – Formació pares: Dimecres dia 30 a les 9 del vespre el grup de pares i mares que l’any passat van seguir la catequesi familiar fan la trobada mensual. És oberta a tothom qui vulgui participar-hi.

Capella del Socós: A partir del dia 1 Mes del Sagrat Cor a les 7 de la tarda.


Col·lecta dissabte i diumenge passats..........................321,70€
Moltes gràcies!


Àmbit solidari: A Càritas ens fa falta un llit petit de baranes. Truqueu-nos si ens el podeu oferir. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada