diumenge, 13 de maig del 2012

Vida de la Parròquia


Dia del malalt
Se celebra avui i a nivell de parròquia ens ha de portar a pensar com tenim presents els malalts des de la comunitat cristiana.
Com cuidem la Pastoral de la Salut, la visita als malats, l’atenció als que no poden participar a la missa dominical i volen rebre la comunió a casa, el servei que fan els visitadors de malalts que ja hi ha i desvetllar-ne de nous, l’acompanyament de la gent gran, de qui viu sol, el voluntariat que joves i adults fan a la Residència, el treball que es fa des de l’Hospitalitat de Lurdes, etc...
Tot això i més pot ser motiu de reflexió i sobretot de donar un nou impuls a aquest aspecte concret de la pastoral parroquial. Pensem-hi! 




Final de curs de la Catequesi Familiar
Dissabte vinent a la tarda farem el Final de Curs de la catequesi familiar amb els pares i mares, nens i nenes i catequistes del 1r curs de Catequesi.
Al llarg del curs ens hem trobat per grups de pares, uns els dilluns al vespre, uns altres els dimecres i encara un grup els dissabtes al matí. I pel que fa als nens i nenes també, uns els dilluns i uns altres els dimarts. D’aquí que almenys en acabar el curs ens apleguem tots per celebrar el treball fet, revisar com ha anat i programar el curs que ve. Ho farem dissabte de les 4 a les 7 de la tarda a la Capella de Sant Antoni. Ens trobarem a ¾ de 4 a la Plaça i anirem caminant fins a la Capella, farem una pregària inicial junts i després mentre els petits fan jocs els pares faran la revisió del curs. Acabarem amb un berenar per a tots que ofereix la parròquia.
És un moment important per compartir, celebrar i revisar el què ens ha ocupat un temps del curs i, sobretot, perquè l’objectiu d’aquest treball s’ho val: la preparació a la primera comunió. El curs vinent continua aquesta preparació no amb la catequesi familiar però sí amb la trobada setmanal en grup amb els catequistes.
Us hi esperem!


Proclama matrimonial: Preparen el seu matrimoni en Sergio Mesa Fernández, fill de Francisco i Antonia, nascut a Barcelona i veí de Centelles i la Immaculada Vállez Egea, filla de José Antonio i Concepción, nascuda a Barcelona i veïna de Centelles.

Mes de Maria: Cada dia a les 5 de la tarda a la Capella de Sant Antoni i a les 7 de la tarda a la del Socós Rosari i Mes de Maria.

Enterrament: El dia 9 Miquel Gely i Pujol de 60 anys d’edat.
Que descansi en la Pau del Senyor!


Col·lecta dissabte i diumenge passats...................413,60€
Donatiu..............................................................100,00€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada