diumenge, 20 de maig del 2012

Vida de la Parròquia


Final de curs dels que han fet la Primera Comunió
Dissabte vinent a la tarda celebrem el Final de Curs dels que han fet la Primera Comunió amb els pares i mares i catequistes que els han acompanyat. Serà al Mas Blanc com l’any passat. Sortirem de la Pl. dels Àngels a ¾ de 4. Esperem que la participació sigui més nombrosa que no ho va ser fa un any. Aquesta vegada la iniciativa ha estat dels pares que hi van participar en aquella ocasió.
Val la pena que hi siguem, més quan aquest curs no hem fet la catequesi familiar. Per això aquesta és una bona ocasió per veure com ha anat el treball fet aquest any amb els catequistes i programar el treball del curs vinent amb tots els que ho vulguin, un cop feta la primera Comunió.
Us esperem per tant dissabte vinent.


Mes de Maria: Cada dia a les 5 de la tarda a la Capella de Sant Antoni i a les 7 de la tarda a la del Socós Rosari i Mes de Maria.


Enterrament: El dia 17 Margarita Campmajó i Garcia de 86 anys d’edat.
Que descansi en la Pau del Senyor!


Col·lecta dissabte i diumenge passats..................324,02€
Moltes gràcies!

Espurna: Des de l’equip de redacció de l’Espurna us volem recordar que l’objectiu d’aquest full és aportar temes de reflexió i difondre la informació que fa referència a la nostra parròquia. És per això demanem als diversos grups de la parròquia que us animeu i ens feu arribar tot allò que cregueu que s’ha de transmetre a la comunitat parroquial. És entre tots que farem d’aquest full una eina de comunicació eficaç. Moltes gràcies.


Àmbit solidari:
A Càritas ens fa falta un llit petit de baranes. Truqueu-nos si ens el podeu oferir. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada