diumenge, 6 de maig del 2012

Vida de la Parròquia

Celebrem la Vida

El passat 21 d’abril al col·legi del Roser de Sant Julià de Vilatorta es va fer la trobada arxiprestal amb el lema “Celebrem la vida”. Celebrar la vida vol dir: Pasqua, resurrecció, alegria, primavera...

Totes les persones participants van recórrer un circuit de proves on hi havia jocs, reflexions, pregàries, i així anaven preparant l’eucaristia, que va ser el centre de la trobada i va tenir lloc a les 12.30 h.

Una llarga cadena multicolor amb baules de paper que portaven inscrites el nom de cada participant adornava l’altar, juntament amb un cubell de plantes fruit d’unes llavors que enterrades en terra bona havien germinat i creixien esperant donar fruit; una experiència de la Parròquia de Sant Fruitós dels Hostalets. Els de Folgueroles van ser els responsables de fer la prova d’obstacles que, igual que en el seguiment de Jesús, amb l’ajuda dels companys, dels catequistes i de la família, van poder vèncer-los i seguir endavant.

“Celebrar la vida” és donar, ajudar, superar l’egoisme, vèncer l’individualisme. Una experiència pràctica, visual i tangible que ens va animar a tots: nens, joves, pares i catequistes.


Mes de Maria: Cada dia a les 5 de la tarda a la Capella de Sant Antoni i a les 7 de la tarda a la del Socós Rosari i Mes de Maria.

Consell Pastoral: Dilluns a les 9 del vespre

45è Pelegrinatge Diocesà a Lourdes: Del proper dissabte 12 al dimecres 16 amb malalts i minusvàlids.


Enterrament: El dia 2 Ramon Casabosca Padrós de 84 anys d’edat.
Que descansi en la Pau del Senyor!


Col·lecta dissabte i diumenge passats...............368,89€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada