diumenge, 9 de maig del 2010

Vida de la Parròquia

TROBADA DE FINAL DE CURS DE LA CATEQUESI FAMILIAR

Dissabte vinent a la tarda tindrà lloc a l’Ajuda la Trobada de pares, nens i catequistes que aquest any han seguit el curs de catequesi familiar, concretament els que han fet el primer curs de catequesi de Primera Comunió.
Vol ser una trobada festiva, però també de revisió i valoració d’aquest treball, tant amb els pares com amb els nens i nenes. Consistirà en una benvinguda i pregària, treball de revisió amb els pares i mares, jocs amb els nens i nenes i acabarem amb un berenar.

És el primer any d’aquesta experiència a la nostra parròquia i això demana que en fem una valoració per veure què ens ha aportat, què ha anat bé i què podem millorar. En concret són una quarantena de famílies que han seguit aquest treball al llarg del curs, fent la catequesi a casa i una trobada mensual a la parròquia tant els pares com els nens. Els pares i mares repartits en tres grups, segons el dia escollit, i els nens i nenes en cinc grups.

L’objectiu era aconseguir una major implicació dels pares en la catequesi. Ara és l’hora de veure si s’ha assolit. Més endavant podrem fer-vos participar en el resultat d’aquest treball.

Enterrament: El dia 5 Josep Quintana i Manganell de 73 anys d’edat.
Que reposi en la pau del Senyor!

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats........437,45 €
Donatius:..................200,00 + 100,00........300,00 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada