diumenge, 23 de maig del 2010

ELS DONS DE L’ESPERIT

...”es trobaven tots junts quan s’aparegueren com unes llengües de foc...Tots quedaren plens de l’Esperit Sant.” (Ac, 2, 1-11)

Avui nosaltres igual que els apòstols pregarem perquè l’Esperit ens concedeixi SAVIESA per intentar jutjar segons la mida de Déu. ENTENIMENT per saber escollir les opcions espirituals que més ens convenen. CONSELL, per saber escoltar les paraules o descobrir les accions per nosaltres més edificants. FORTALESA, per tenir força per obrar valerosament d’acord amb el que Déu vol de nosaltres CIÈNCIA, per descobrir el vertader valor que té la relació amb el Creador. PIETAT per obrir el nostre cor amb tendresa el nostre Déu i els nostres germans. RESPECTE A DEU, per saber reconèixer humilment la nostra debilitat i comptar amb ell.

I per recordar aquest moment el grup Jovenívol de Mans Unides ens ha preparat un petit recordatori: una branqueta de romaní i un paperet a on trobareu escrit un DO de l’Esperit. Desitgem rebre els set, però si guardem la branqueta, ens ajudarà a recordar el nostre compromís fet avui.

FELIÇ PENTECOSTA, AL·LELUIA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada