diumenge, 16 de desembre del 2012

Per a pensar

He de fer caritat al qui demana a la porta de l’església?

Cada vegada és més freqüent la presència de persones de fora de Centelles que demanen caritat a la porta de l’església, a l’entrada i sortida de les misses. Algunes d’elles amb residència coneguda a la nostra comarca i que són ateses, elles i les seves famílies, per les Càritas parroquials de la població on viuen. Amb Càritas Diocesana estem treballant perquè aquesta gent sigui ben atesa a cada parròquia i no s’hagi de desplaçar; d’aquesta manera es pot fer un seguiment de les famílies que com a Centelles portem a terme en coordinació amb els serveis socials de l’ajuntament.

D’altres vénen de més lluny en tren o en furgoneta i sovint refusen concretar el seu lloc de residència i la seva situació familiar i això fa que molta gent es pregunti si és bo fer-los caritat.

D’altra banda a Centelles, ja ho sabeu, atenem quinzenalment a 118 famílies amb aliments i ajuts familiars, a part de les altres actuacions que fa Càritas Parroquial. I aquest treball, que el podem fer gràcies a la vostra col·laboració, és el que ha de fer Càritas. A part dels donatius que feu personalment i de les col·lectes específiques hi ha també a l’església, a prop del Baptisteri una caixeta on els donatius que hi poseu es destinen exclusivament a Càritas. Moltes gràcies.
                        
                                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada