diumenge, 29 de juliol del 2012

Vida de la Parròquia

El Misteri de la Selva del Camp
Avui és l’últim dia per apuntar-vos si voleu assistir a la representació del Misteri de La Selva que serà el DIMECRES 15 D’AGOST DE 2012. Sortida de Centelles a ¾ de 4 de la tarda. Tornada a Centelles a la 1 de la nit aproximadament. Preu del viatge i l’entrada: 25,00€. Podeu trucar a la parròquia (938 811 032 o a la Rellotgeria Valldeneu (938 810 263)
Rebre la Comunió a la mà: La manera correcta de rebre la comunió a la mà quan combreguem és posar la mà esquerra estesa damunt la dreta (o al revés si som esquerrans) i esperar que el qui dóna la comunió hi posi al damunt la Sagrada Forma perquè hom l’agafi amb la mà dreta i se la posi a la boca. D’aquesta manera l’acollim amb respecte i evitem que agafant la Sagrada Forma directament amb els dits polze i índex ens caigui a terra. Procurem tenir-ho en compte.


El Full: Fa dies que sobren exemplars del Full Diocesà i Espurna. N’hem demanat menys per no haver de llençar-los. Penseu a col·laborar, si podeu amb el vostre donatiu mínim de 0,50€. És en bé de tots.

Col·lectes del dissabte i diumenge passats...........306,62€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada