diumenge, 1 de juliol del 2012

Vida de la Parròquia

Mans Unides 

Hem arribat a final de curs i els monitors del Grup Jovenívol de Mans Unides han preparat amb molta il·lusió les Colònies com a reconeixement al compromís que durant el curs han complert la majoria de joves.

Durant la setmana de l’1 al 8 de juliol estarem al Càmping Solsonès, a 2 quilòmetres de Solsona. La nostra estada té una finalitat: conviure tots junts, sense les comoditats que tenim a casa , dormirem en tendes, cuinarem nosaltres, farem tallers i sortirem a descobrir la natura. Tot això ho viurem amb alegria, coneixent més els nostres companys, acceptant les diferències i així fent realitat el que el senyor ens va demanar: “Estimeu-vos els uns als altres tal com jo us he estimat”

Quan tornem us farem saber la nostra experiència i mentrestant acompanyeu-nos amb la pregària perquè tot ens vagi bé.

Grup Jovenívol de Mans Unides



Baptismes: Sergi Puigvila i Lorenzo, fill de Eduard i Ariadna; van ser padrins Jordi Puigvila i Irene Lorenzo. Alba Rodríguez i Ferrer, filla de Antonio Luís i Anna; van ser padrins Jordi Ferrer i Mar Ferrer. Anna Rodríguez i Ferrer, filla de Antonio Luís i Anna; van ser padrins Josep M. Cendra i Laura Ferrer.
Benvinguts a la Comunitat Parroquial! 


Aplec a Sant Pere de Bertí

És avui. A les 6 de la tarda Missa en honor de Sant Pere. A la sortida l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja ens obsequiarà amb un petit refrigeri.


Col·lectes del dissabte i diumenge passats.........324,64€
Donatius.........................................................200,00€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada