diumenge, 8 de juliol del 2012

Vida de la Parròquia

DIA 29 DE JUNY: CLOENDA DE LA CATEQUESI

El grup de catequistes, animadores de cants i de la Missa Familiar varen cloure el curs amb una eucaristia ben preparada i sentida. A més de compartir la fe, també es va compartir la taula d’un sopar on cadascú portava el bo, sa i millor que sap fer. Després una vetllada de cants i alegria. Un bon moment per trobar-se sense fer programacions, ni assajar, ni preparar cants, sinó agrair i gaudir del treball fet esperant que Déu el faci fructificar.

És evident que estem vivint en una situació difícil, tant en la societat com en l’Església. Passem un moment difícil i, ara més que mai, es necessiten cristians i catequistes que visquin l’evangeli i l’anunciïn amb les seves obres i paraules.

Amb la satisfacció de qui sap que un bon final pot ser preludi d’un bon principi, s’acaba aquest curs amb el desig de retrobar-nos a final d’estiu.


Pastoral de la Salut: Dimecres dia 11 a les 7 de la tarda l’equip de Pastoral de la Salut de la Parròquia de Taradell ens explicarà com porta a terme el seu treball i compartirà la seva experiència amb nosaltres. Hi és convidat tothom i d’una manera especial els visitadors de malats, acompanyants de la gent gran i els qui porten la comunió als malalts. Serà a la Sala parroquial Mn. Josep Esteve (1r pis de la rectoria).


Baptismes: Clàudia, Isabel, Anna Bustamante i Ortega, filla de Sergi i Helena; van ser padrins Sergi Ortega Canto i Laura Bustamante Molist, Arnau Parrilla i Abella, fill de Jaume i Cristina; van ser padrins Carles Terns Perarnau i Leonor Armengol Balzagón.
Benvinguts a la Comunitat Parroquial!


Casament: Sergi Mesa Fernández i Imma Vállez i Egea, a l’església parroquial.
Moltes felicitats!


Enterraments: El dia 1 de juliol Lola Riera i Armengol de 87 anys d’edat. El dia 4 Joaquina Martínez Pérez de 88 anys. El dia 7 Dolors Montmany i Molist de 90 anys.
Que descansin en la pau de Déu!


Col·lectes del dissabte i diumenge passats...............292,60€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada