diumenge, 10 de juny del 2012

Vida de la Parròquia

Trobada de final de Curs dels que han fet la Primera Comunió (2n curs de catequesi) al Mas Blanc
Ha passat un any de la primera trobada de reflexió i avaluació de curs que varem fer els pares junt amb els catequistes i el rector, Mn. Josep Alaró. Aleshores encara ens quedava un període de preparació i catequesi perquè els nostres fills rebessin el sagrament de L’EUCARISTIA. Ens hem tornat a trobar en el preciós i emblemàtic Mas Blanc, com aquell dia, per pregar, compartir reflexions i proposar com continuar acompanyant els nostres fills en el camí de fer ESGLÉSIA JUNTS, després d’haver rebut ja la Primera Comunió, i quan és l’hora més important: la del COMPROMÍS. Un dels pares ens ha recordat que no hem acabat una feina sinó que ara és quan més hem de treballar. Alguns dels presents ens hem compromès a continuar amb les trobades un cop al mes per formar-nos i rebre catequesi d’adults, i convidem a tots els adults que vulguin participar d’aquestes trobades puntuals de reflexió i pregària. És una alegria també saber que els grups de nens i joves de postcomunió van creixent i que els nostres fills per pròpia decisió, s’uniran a aquest projecte de COMUNITAT CRISTIANA que camina i fa església.

La trobada ha acabat amb un deliciós berenar amb coca, llonganissa i xocolata. Els nens han jugat, els grans hem parlat, i al final tots cantant “L’hora dels Adéus” ens hem dit a reveure al setembre, si Déu vol.


Enterraments: El dia 3 de juny, Assumpció Paré Crusellas, de 80 anys, i Joaquima Falgueras Roca, de 96 anys. El dia 8 de juny, Ramona Vila Calm, de 84 anys.
Que descansin en la Pau del Senyor!

Capella del Socós:
Cada dia Mes del Sagrat Cor a les 7 de la tarda.

Col·lecta dissabte i diumenge passats...................
384,81€ 
Moltes gràcies!

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Vic ofereix a les famílies que ho vulguin rebre a casa una capelleta de la Mare de Déu una vegada al mes. Els que ho desitgin poden avisar al Sr. Josep Roca al tel. 93 881 01 09. Gràcies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada