diumenge, 3 de juny del 2012

Vida de la Parròquia

Jornada d’intercanvi Grup Jovenívol Mans Unides de Centelles i Mijac Divina Pastora de Vic

El dissabte dia 19 de maig el grup Jovenívol de Mans Unides vam trobar-nos amb el grup de Divines del Mijac de Vic. Vam anar allà perquè ens van convidar i esperem repetir aquest intercanvi el curs vinent i que siguin ells qui vinguin a Centelles i passin una tarda amb nosaltres.

Una del grup ens explica la seva experiència: “Vam anar a Vic en tren i ens vam trobar a la Plaça amb els del Mijac. Després de presentar-nos vam fer jocs i més tard vam anar al seu local on vam fer un “passe” de models. Ens ho vam passar molt “guai” i ja esperem amb ganes el curs vinent per tornar-nos a trobar “. Paula

El mateix dissabte havíem anat a Ràdio Pista d’Hostalets. Hi anem cada tercer dissabte de mes per explicar les nostres vivències i projectes de Mans Unides. La propera vegada que hi anem ja avisarem perquè ens pugueu escoltar en la freqüència de 107.4 de la FM.


Enterraments: El dia 27 Ernest Alcaraz i Terrats de 65 anys d’edat. El dia 26 Ernest Valldeoriola i Bellavista de 72 anys. El dia 30 Josep Mas i Carreras de 78 anys a la Parròquia de Sant Martí de Centelles.
Que descansin en la Pau del Senyor!


Capella del Socós: Cada dia a les 7 de la tarda Mes del Sagrat Cor.


Col·lecta dissabte i diumenge passats.....................304,50€
Moltes gràcies!

Diumenge vinent Festa de Corpus: Col·lecta a favor de Càritas


L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Vic ofereix, a les famílies que ho vulguin, rebre una capelleta de la Mare de Déu a casa una vegada al mes. Els que ho desitgin poden avisar al Sr. Josep Roca al tel. 93 881 01 09. Gràcies.


Concert a l’església: A càrrec del Cor Jubilo d’Alcanar, la Coral Espiga de les Corts de Barcelona i Coral La Violeta de Centelles dissabte dia 9 a 2/4 de 10 del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada