diumenge, 17 de juliol del 2011

Vida de la Parròquia

Consell Parroquial
Amb la reunió de dimarts vinent acabem el curs. Serà un moment per fer balanç del treball fet aquest any i també per fer una petita celebració com a cloenda de curs.
Entre els objectius que en començar el curs ens havíem proposat hi havia el de treballar la corresponsabilitat a la parròquia. Amb aquesta intenció el Consell va programar el curset La participació dels laics i la responsabilitat compartida a la parròquia amb tres xerrades a càrrec de l’equip del Centre d’Estudis Pastorals, els dies 30 de novembre de 2010 i 27 de gener i 3 de març de 2011. I una quarta el dia 19 de maig, sobre els laics en missió pastoral, a partir de l’experiència a l’Arquebisbat de Tarragona. L’assistència va ser més reduïda del que esperàvem però no per això menys profitosa. Creiem que ens servirà per avançar en aquest sentit.

L’altra proposta d’aquest curs era la preparació de la celebració dels 300 anys de l’actual església parroquial, treball que va portant a terme una comissió específica amb un representant del Consell Pastoral. Ben aviat en veurem els fruits.

Passat el mes d’agost el Consell reprendrà les reunions i programarà el treball per al curs vinent.


Col·lectes dissabte i diumenge darrers................341,58€

Despeses Càritas.............................................150,00€

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada