diumenge, 10 de juliol del 2011

Vida de la Parròquia

VISITA A LA CATEDRAL DE BARCELONA
Des del campanar de Centelles a la teulada de la catedral de Barcelona, i no som el colom de Santa Coloma. Som el grup de quart curs de catequesi.
Cada any en acabar el curs pugem al campanar; enguany el dia senyalat no hi vàrem poder pujar perquè plovia moltíssim; però dissabte dia 2 de juliol varem visitar la catedral de Barcelona, i pujàrem amb ascensor fins al terrats que són a la teulada, d’allà estant es veuen els campanars, i els voltants de la catedral. Des d’aquell lloc alt el guia Sr Maurici ens explicava la història de la construcció de la catedral. Llavors varem baixar fins a la cripta de Santa Eulàlia.
La catedral de Barcelona és una meravella de l’art gòtic, varem veure, contraforts, vitralls, rosetons, columnes amb el seu capitell de fulles que simbolitza que el cristià s’ha d’esforçar sempre per arribar a Jesucrist.
Després varem anar a la comunitat de Missioneres dels Sagrats Cors a Valldoreix, ens van atendre amb amabilitat. Va ser un dia excel·lent , gaudint d’estar junts, va ser una experiència diferent per tots, tant pel pares com pel grup. Per això el proper curs farem més experiències com aquesta.


Proclama matrimonial: Preparen el seu casament José Manuel López Flores, fill de José Antonio i Manuela, nascut a Vic i veí de Centelles i Mireia Calm i Codina, filla de Josep i Montserrat, natural i veïna de Centelles.

Bateig: Guifré Vallduriola i Garayoa, fill de Pere i Ruth. Van ser padrins Josep Vallduriola i Carme Saladié.
Benvingut a la comunitat parroquial!

Col·lectes (dissabte i diumenge darrers..................318,83€

Càritas Donatius................................................100,00€

Donatiu parròquia
..............................................200,00€

Moltes gràcies!




1 comentari: