diumenge, 29 de maig del 2011

Vida de la Parròquia

Final de curs de la Catequesi Familiar al Mas Blanc

Només una tercera part dels pares que aquest curs hem seguit la catequesi familiar amb els nostres fills vam participar dissabte passat a la tarda a la Trobada de Final de curs al Mas Blanc.

Després de fer la pregària a la Capella, els pares vam fer una valoració del curs mentre els nens i nenes participaven en una colla de jocs que els de postcomunió havien preparat.

Prèviament, els pares havíem rebut una pauta per fer la valoració dels diferents aspectes de la Catequesi Familiar: el llibre que hem seguit fills i pares, la trobada mensual de preparació amb el grup de pares, la catequesi a casa i la trobada que els nens i nenes feien en grup a la parròquia. Cal dir que la valoració va ser molt positiva i l’experiència molt valuosa. Llàstima que només hi havia 10 famílies!

Per suposat vam comentar també el que ens aporta la Missa Familiar i vam fer compromisos per al curs vinent: la majoria dels que érem allà volem seguir trobant-nos mensualment en grup i alguns també ens vam comprometre a preparar la Missa Familiar.

La Trobada es va acabar amb un berenar i l’hora dels adéus. El bon temps i el mateix entorn del Mas Blanc van fer més agradable la trobada.


Enterraments: El dia 23 Sebastián del Moral Villacañas de 96 anys d’edat. El dia 28 Sor Rosa Rovira i Font de 73 anys. Que descansin en la Pau del Senyor!

Col·lectes: Dissabte i diumenge darrers ..............446,05€

Despeses:
Catequesi: ..........................................120,00€
Càritas: ...............................................50,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada