diumenge, 22 de maig del 2011

Vida de la Parròquia

El Dia del malalt
Els malalts són sempre motiu d’atenció i de pregària preferent de la comunitat cristiana. I un cop l’any se’ns convida a pensar especialment en ells. És el Dia del malalt que sempre se celebra en el temps pasqual i que aquest any s’escau diumenge vinent dia 29 de maig.
Des de la Parròquia s’atenen totes les persones malaltes o amb dificultat per venir a l’església i, si així ho volen, se’ls porta la comunió a casa periòdicament. També els Visitadors de malalts s’encarreguen de anar-los a veure i fer-los companyia i des de Càritas ja fa dos anys que es fa un acompanyament a aquelles persones que necessiten algú per sortir una estona, anar a fer els encàrrecs necessaris o bé simplement per fer-los companyia.
És una dimensió aquesta que no pot deixar de ser present entre les activitats pastorals de la nostra parròquia. Per això és bo que si algú vol afegir-se al grup de persones que fan aquests serveis ens ho digui. Igualment si algun malalt o persona amb dificultat vol rebre algun d’aquests serveis també ho pot comunicar.

Enterrament: El dia 16 Josep Ollich i Nerija de 81 anys d’edat.
Que descansi en la Pau del Senyor!

Col·lectes: Dissabte i diumenge darrers............326,17€

Donatiu Càritas...............................................50,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada