diumenge, 15 de maig del 2011

Vida de la Parròquia

La responsabilitat compartida a la Parròquia
Ha estat el tema de formació d’aquest curs. Al llarg de tres sessions hem aprofundit en la formació sobre diferents aspectes que fan referència a la responsabilitat compartida i com hi podem fer passos a la nostra parròquia.

Aquest dijous a ¼ de 9 del vespre tindrà lloc la darrera sessió i serà per conèixer l’experiència pràctica de dues persones laiques en missió pastoral a l’Arquebisbat de Tarragona: La Rosa M. Sànchez que exerceix la seva missió pastoral a Arbeca, Belianes, Maldà, Nalec, Els Omellons, Rocafort i Sant Martí de Maldà i la Montserrat Roig que des de fa uns quants anys té encomanat el treball pastoral a les parròquies de Vilallonga del Camp i El Rourell.

Ens explicaran què fan, quines tasques tenen encomanades a les parròquies on tenen responsabilitat pastoral i com comparteixen la seva missió amb la del rector. No oblidem que el Concili Provincial Tarraconense proposa de «formar i acompanyar els laics i laiques amb missió pastoral» (r. 22) i recomana «que els laics idonis —homes i dones— siguin cridats a exercir missions pastorals» (r. 134).


Baptismes: Nil Martínez i Puente, fill de Daniel i Mª José . Van ser padrins Antonio Martínez i Mª. Carmen Velasco. Laia Roca i Prat, filla de Ramon i Margarita. Van ser padrins Albert Prat i Eulàlia Roca.
Benvinguts a la Comunitat Parroquial!

Col·lectes: Dissabte i diumenge darrers .................307,13€

Donatius
.............................................................500,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada