diumenge, 26 de setembre del 2010

Vida de la Parròquia

Sant Miquel Sesperxes

Com cada any el diumenge després del 29 de setembre s’hi celebra la missa patronal. Aquest any serà el proper diumenge 3 d’octubre a les 11 del matí.
És una de les ocasions que tenim durant l’any per aplegar-nos-hi i celebrar l’Eucaristia, a més de Tots Sants, Nadal i Pasqua. L’indret és bonic i el lligam que uneix aquesta església amb la Parròquia de Sant Martí ens convida a cuidar-lo especialment. Acabada la Missa podrem gaudir d’un refresc que ofereixen els veïns.
Tots els que vulgueu participar-hi de Centelles, de Sant Martí i d’altres indrets hi sou convidats.


Casament: El dia 18 Josep Maria Ibáñez Risquez i Antonia Martínez Rodríguez.
Moltes felicitats!

Baptismes: Judit Arqués i Molera, filla de Xavier i M. Dolors. Van ser padrins Josep i Montserrat. Jan, Francisco, José Ibáñez i Martínez, fill de Josep Maria i Antonia. Van ser padrins Antonio Manuel i Mireia. Guillem Màrquez i Gonzàlez, fill de Joan i Cristina. Van ser padrins Agustí i Elisabet. Aroa López i Flores, filla de Diego i Eva Mª. Van ser padrins Kevin i Eva Mª.García. Daniel Fernández i Jordà, fill de Francesc Xavier i Mònica. Van ser padrins Albert i Mª José. Elvira, Mireia, Erika Sánchez i Vázquez, filla de Francesc i Mª Isabel. Van ser padrins Daniel i Mireia. Marc Pujadas i Puig, fill de Jordi i Susana. Van ser padrins Carles i Dídac.

Benvinguts a la comunitat parroquial!


Col·lectes: Dissabte i diumenge passats................... 448,05€
Donatiu:.............................................................. 200,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada