diumenge, 19 de setembre del 2010

Vida de la Parròquia

La Tómbola de Mans Unides



Enguany la Tómbola de la Solidaritat de Mans Unides de Centelles ha recaptat 6940 € que aniran destinats a finançar la construcció de dues escoles rurals amb capacitat per a 100 alumnes cadascuna als poblats de Miftah El Khair i Thiodji N’goully a la vall del riu Senegal, al sud de Mauritània. La població d’aquesta zona saheliana es dedica a l’agricultura i la ramaderia i és una zona molt castigada, sobretot per la sequera. Això fa que els seus habitants marxin a les ciutats en recerca de feina, però la seva poca o nul·la preparació escolar els empeny a feines mal pagades o a l’emigració fora del país.
Des d’aquí Mans Unides vol agrair la vostra col·laboració per haver fet possible la Tómbola de la Solidaritat per dinovè any consecutiu.


Enterraments: El dia 13 Ana Vera Amaya de 91 anys. El dia 18 Josep M. Portet i Domènech de 62 anys d’edat.
Que descansin en la pau del Senyor!

Proclama matrimonial: Preparen el seu casament en Joan Grau i Parellada, fill de Joan i Roser , nascut a Lliçà d’ Amunt i veí de Centelles i Anna Masllorens i Colomer, filla de Josep i Eva, nascuda a Sant Pau de Seguries i veïna de Centelles.

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats............ 355,39€

Visita del Papa a Barcelona: Els que us interessi assistir-hi podeu dir-ho a la Parròquia o telefonar directament al Bisbat (93 883 26 55) abans del 15 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada