diumenge, 15 d’agost del 2010

Vida de la Parròquia

A ritme d’estiu

Aquest mes d’agost comporta sempre més calma. Pràcticament els grups parroquials no es reuneixen i tot pren un ritme més tranquil, llevat del grup que s’encarrega de Càritas que continua atenent a les famílies i persones que ho necessiten i no pot ser d’altra manera, per això diem que Càritas no fa vacances. Tampoc fan vacances les persones que s’encarreguen de la neteja i ornamentació, que aquests any han tingut més feina encara degut a les obres en el retaule, presbiteri i sagristia.

També les celebracions mantenen l’horari habitual els dies feiners i els festius. Hi ha gent que habitualment hi participa i ara és fora de vacances però s’hi afegeixen també els que passen uns dies entre nosaltres. I és bo que se sentin acollits com a nosaltres ens agrada ser acollits quan sortim fora.
Entre aquestes celebracions cal destacar els baptismes que en aquests mesos d’estiu són més nombrosos ja que el temps convida a la celebració i a la festa familiar.

Aprofitem doncs la tranquil·litat que ens ofereix el mes d’agost per poder començar el curs amb més empenta i dedicar-nos de ple a totes les tasques que ens fem nostres i que fan servei a la comunitat.


Enterrament: El dia 11 Ramon Triquell i Ferrer de 83 anys d’edat.
Que reposi en la pau del Senyor!


Col·lectes: Dissabte i diumenge passats...................355,47€
Donatiu: ..............................................................15,00 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada