diumenge, 1 d’agost del 2010

Vida de la Parròquia

El servei de neteja i ornamentació

Diumenge passat en acabar les misses el rector donava les gràcies al grup de feligreses que el dissabte s’havien dedicat a netejar l’església, especialment el presbiteri, de la pols que s’havia fet amb el muntatge de la bastida i els treballs que durant la setmana s’havien portat a terme en els retaules. Era obligat ja que sense aquest servei que van fer elles no hauríem pogut celebrar les eucaristies del cap de setmana amb prou dignitat.
És de remarcar i agrair la disponibilitat d’aquestes i de moltes altres persones que col·laboren en diferents serveis de la parròquia. I n’hi ha un munt. Més encara quan ho fan a part del que ja tenen programat i en un moment que es requereix un servei puntual.
És un bon exemple de vida de parròquia i denota l’estima a l’església. És una comunitat autèntica la que els seus membres no només esperen rebre dels altres sinó que també estan disposats a donar el que poden i a fer el servei que poden oferir. No cal dir, que hi ha lloc per a tothom i que si el vostre desig és col·laborar en algun servei només heu de fer que dir-ho.
A tots i totes una vegada més moltes gràcies.


Baptismes: Izan, Francisco, José Ibáñez i Simon, fill de Toni i Mònica. Van ser padrins José Ibáñez i Ana Simón Salomé.

Parròquia de Sant Martí de Centelles: Gabriel, Artiom Hernández i Perich, fill de Daniel i M. Montserrat. Van ser padrins Albert Perich i Eduarda Gómez.

Benvinguts a la comunitat parroquial!


Col·lectes: Dissabte i diumenge passats................388,28€

Donatius parròquia:
20 + 40..................................60,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada