diumenge, 8 d’agost del 2010

Vida de la Parròquia

Un cop més, GRÀCIES

Des d’ací, com també a través de la revista El Portal, d’una manera més àmplia, donem les més sinceres gràcies al Gimnàs Nou Estil – Pili i a tots els integrants del Petit musical per la seva valuosa col·laboració amb Càritas Centelles. L’espectacle La volta al món en deu dies que ens van oferir el diumenge 18 de juliol al casal Francesc Macià va ser una mostra d’esforç i treball generós, de feina ben feta i, tal com ells havien decidit, de solidaritat i amistat amb les persones i famílies de Centelles que, en aquests moments de crisi, tenen dificultats econòmiques i ho passen malament.

Els 1.300 euros que aquell dia es van recollir per a Càritas Centelles seran un bon suport per a continuar ajudant a aquestes famílies i per a tirar endavant els projectes que Càritas té endegats al nostre poble: atenció a la gent gran, banc d’aliments, reforç escolar i esport per a tothom.

Aquest i altres petits gestos i els canvis en el cor de cadascú fan de Centelles un poble més solidari i més sensible a les necessitats de les persones i les famílies. Des de Càritas Centelles moltes gràcies a tots.


Enterrament: El dia 5 Conxita Miarons i Soler de 95 anys d’edat.
Que reposi en la pau del Senyor!


Col·lectes: Dissabte i diumenge passats............408,51€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada