diumenge, 20 de juny del 2010

Vida de la Parròquia

Obres de restauració
Normalment en aquest apartat parlem dels grups i activitats que la nostra comunitat parroquial tira endavant. Avui l’aprofitem per parlar-vos de quelcom material però que també és important per a la nostra església parroquial.
Ben aviat veureu una bastida al presbiteri i us preguntareu què hi fa.

La resposta està en la necessitat de fer un treball de restauració dels retaules que hi ha darrera de l’altar major afectats de corc comú. No és que sigui greu en aquest moment, però com més tardem a actuar-hi més malbé es faran. Per això ha semblat bé al Consell d’Afers Econòmics i al Consell de Pastoral de tirar endavant aquesta tasca. Al mateix temps servirà per a netejar la pols acumulada en les ornamentacions, les cornises i parts altes dels retaules. Aprofitarem també per fer aquesta mateixa actuació en el conjunt de la Pietat que hi ha a la Capella del Santíssim i a les cadires del cor i la trona de l’altar major, també afectades de corc.

Des de la Comissió Diocesana per al Patrimoni Cultural del Bisbat de Vic s’ha rebut una proposta de restauració que portarà a terme l’empresa Musach del nostre poble. Tot demanant-vos la vostra comprensió esperem que les molèsties que pugui ocasionar aquest treball, d’altra banda necessari, no dificultin de cap manera les celebracions ni ens portin els problemes mínims.

Parròquia de Sant Martí de Centelles: Avui Missa a les 12 del migdia.

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats............317,27€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada