diumenge, 13 de juny del 2010

Vida de la Parròquia

Alegre cloenda de la catequesi familiar

El dissabte 15 de maig a la tarda es va fer la cloenda del primer curs de catequesi familiar. El temps ens va acompanyar i vàrem marxar caminant cap a l’Ajuda.
Un cop allà tots junts: mossèn, germanes, catequistes, nens i pares vàrem cantar i llegir unes pregàries. Desprès els nens varen fer jocs amb les catequistes i monitors. Els pares junt amb mossèn Josep i la Sor Viqui vàrem comentar l’experiència del curs, reunió força participativa. Es va opinar positivament del material i dels animadors dels grups, i de la col·laboració de la família, perquè és a on s’hauria de començar a viure la fe, que alguns “grans” tenim adormida.

Per concloure, alguns pares es van interessar en continuar trobades de pares i la missa familiar. Finalment berenàrem coca amb xocolata i cantàrem l’hora dels adéus. La trobada va finalitzar a les 7 de la tarda i vam tornar cap a Centelles.
Els pares agraïm el treball de tots els catequistes i de la parròquia.


Proclama matrimonial: Preparen el seu casament en David Sánchez Segovia, fill d’Alfonso i Josefa, natural de Vic i veí de Centelles i la Laia Marías Sorribes, filla de Luís Miguel i Montserrat, nascuda a Barcelona i veïna de Centelles.

Enterrament: El dia 5 Rufino Rodríguez Cano de 88 anys d’edat i el dia 6 Dolors Verdaguer Roura de 77 anys d’edat.
Que reposi’n en la Pau del Senyor!

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats.................614,61€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada