diumenge, 27 de juny del 2010

L’ estiu ... Gaudim-ne!

Hem entrat oficialment a l’estiu. Molts fets ho indiquen: la revetlla de sant Joan, el final de curs escolar, la proximitat del juliol que per alguns ja és sinònim de vacances... tot això ens fa avinent que estrenem el període de l’any de més placidesa però també de més moviment, tot i que la situació actual no és especialment eufòrica.

Cal però que no se’ns en vagi aquest temps sense haver-lo aprofitat per gaudir una mica més de la vida, de la família i els amics, per fer, si cal, noves relacions o aprofundir les que ja existeixen, per créixer una mica més com a persones, per conreuar un xic més el nostre esperit, amb la lectura, la reflexió i formació, la convivència, la pregària més pausada i àmplia, la dedicació d’una mica del nostre temps als altres...

Tindrem moltes ocasions per fer-ho, fins i tot si no ens movem del poble. Només cal que no desaprofitem les oportunitat. Així no arribarem al final de l’estiu més cansats i atabalats que mai i un xic buits o insatisfets del que hem viscut durant aquest temps.

Cal que ho vetllem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada