diumenge, 21 de febrer del 2010

Vida de la Parròquia

RESPONSABLES DELS CANTS EN LES CELEBRACIONS

A la nostra parròquia hi ha diverses persones que fan el servei d’animar els cants en les celebracions dominicals. Se n’hi poden afegir de noves, ja ho hem dit moltes vegades. Demà encetem una trobada de tots per assajar alguns cants i aprendre’n de nous. Una cosa que podríem ampliar més endavant a qui vulgui afegir-s’hi.

El cant dignifica la celebració i ajuda a pregar. Dissabte vinent al Seminari de Vic tindrà lloc la 12ª matinal diocesana per als animadors de cant en la litúrgia. Hi participarà, com altres vegades, gent de la nostra parròquia. La setmana passada estrenàvem un cartell per anunciar els cants de la missa. Si tot va bé, properament podríem adquirir nous cantorals de Missa Dominical per poder retirar els més vells que tenen un repertori més limitat, però hem d’assegurar-nos que els farem servir ja que no podem fer una despesa inútil.
Desitgem doncs que tot això serveixi per millorar el cant i així dignificar les celebracions.


COMPARTEIX LA TEVA PREGÀRIA
Durant aquests diumenges de Quaresma trobareu unes paneres a l’entrada de l’església on, si ho voleu, podeu deixar-hi escrita la vostra pregària per ser llegida a l’hora de la missa en la Pregària dels Fidels.

Bateigs: Isaac Sallent i Llopart, fill de Joan i Eulàlia. Van ser padrins Miquel Sallent Costa i Roser Riera Verdaguer.
Eloi Sallent i Llopart, fill de Joan i Eulàlia. Van ser padrins Oriol Llopart i Cirilo i Dolors Costa i Vallmitjana. Benvinguts a la comunitat parroquial!

Defunció: El dia 17 Laura Grau Boix de 59 anys d’edat. Que reposi en pau!

Col·lectes Mans Unides:...................................455,51 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada