diumenge, 7 de febrer del 2010

Vida de la Parròquia

LA FORMACIÓ

Fa tres setmanes vam tenir ocasió d’assistir a la xerrada sobre ELS CRISTIANS DE SÍRIA. Va ser l’última de les que havíem programat per aquest curs a la Parròquia. Aquesta xerrada cloïa el cicle 2 claus per entrar en l’Antic Testament que ens va oferir el P. Antoni Vilarrubias, claretià. Els inscrits van ser més de 35. La majoria de Centelles però també d’altres parròquies de l’entorn, ja que l’equip que preparà el curs és format per persones de diferents parròquies del nostre arxiprestat. La valoració tant de les vuit sessions com de la darrera va ser positiva i una mostra n’és aquest correu que ens ha enviat un dels assistents:
Per començar el felicito i de pas ens felicitem per la bona acollida que va tenir el curset de l’Antic Testament a càrrec del P. Vilarrúbias i la cloenda amb les diapositives de Síria.
La mateixa persona s’interessa per saber si s’ha previst fer cap més xerrada, en motiu de l’ Any Xacobeo, per exemple, o per Quaresma- Pasqua. Igualment suggereix la idea de portar a terme una jornada de reflexió o de recés. Què en penseu?

Enterrament: El dia 4 Ricardo Bonilla i Gordillo, de 56 anys. Que reposi en pau!
Col·lectes: Dissabte i diumenge passats................315,42 €
Donatiu Càritas:................................................15,00 €
Despeses: Tingueu present que a partir de gener el preu del Full Diocesà ha augmentat d’1 cèntim exemplar i el Full Parroquial ha passat a tenir 2 pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada