diumenge, 14 de febrer del 2010

Vida de la Parròquia

MANS UNIDES CENTELLES

A la nostra parròquia Mans Unides té una llarga història. Actualment hi ha tres seccions: el grup del nois i noies de 14 a 16 anys que es troben setmanalment el dissabte a la tarda durant dues hores per fer diverses activitats: xerrades, manualitats, visita als avis i àvies de la residència Sant Gabriel i una sortida al mes. A més d’uns dies de colònies a l’estiu i d’algun intercanvi amb altres grups que fan una activitat semblant. Els grups de joves que porta a terme Campanyes locals, com la de 0,7 % o la del Canvi Climàtic, aquest any per les festes de Nadal, etc. I el grup de persones grans que formen part del Consell Municipal de Cooperació i porten a terme la Tómbola de la Festa Major i la venda de les Llànties Solidàries per Nadal. Aquest any també han organitzat l’activitat mensual en motiu del 50è aniversari de Mans Unides.


Proclama matrimonial: Preparen el seu casament en Jordi Parareda Nesplé, fill de Joan i Antònia, nascut a Granollers i veí de Centelles i l’Ester Garcia Carrasco, filla de Josep i M. Antònia, nascuda a Vic i veïna de Centelles.

Enterraments: El dia 8 Teresa Oliveras i Riera, de 91 anys. El dia 10 Francisco Baena Pérez de 82 anys d’edat Que reposin en pau!

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats.................337,73 €
Donatiu per Haití:..................................................20,00 €

Despeses: Tingueu present que a partir de gener el preu del Full Diocesà ha augmentat d’1 cèntim exemplar i el Full Parroquial ha passat a tenir 2 pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada