diumenge, 24 de gener del 2010

Pensament positiu

S’han acabat les festes de Nadal. Hem passat d’un estat de plenitud amb celebracions, àpats, regals… a un estat de preocupació, d’expectativa al que pugui passar d’ara endavant. La crisi ens afecta poc o molt a tots. Gent del nostre entorn, familiars, amics ho està passant molt malament i és l’hora d’intentar donar-los suport en aquests moments difícils. A partir d’ara convé que els nostres ideals tirin cap a una societat menys materialista i més solidària. Cal saber reflexionar sobre què és més important en aquesta vida.

No hem de deixar que l’ambient pessimista ens contagiï. És important no defallir; dels dies tristos n’hem de treure la part millor de cada dia. A vegades els temps difícils ens ensenyen un munt de coses importants de les quals ens n'havíem oblidat. La crisi no ens pot amargar la vida per dura que sigui. Ara és el moment d’activar la nostra imaginació. Els problemes no ens poden impedir tenir pensaments positius. Recuperem l’essència del les petites coses, els petits detalls i dels bons moments que podem passar amb família, amb amics, amb companys…
Demanem per aquest nou any saber gaudir d’un pensament positiu, procurant eliminar del nostre entorn metes o espectatives impossibles d’aconseguir les quals només fan sentir-nos infeliços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada