diumenge, 24 d’octubre del 2010

La missió en l’Església

Avui és el Domund. Un dia en que tradicionalment l’Església ens convida a pensar en la dimensió missionera que té encomanada i que ve del baptisme i la confirmació que hem rebut els que en formem part.

Anys enrera el Domund ens feia pensar en les missions, enteses com llocs on l’Església s’hi començava a fer present i on l’anunci de Jesucrist i de l’evangeli era incipient. Normalment anava lligat amb països d’Àfrica, Amèrica etc...Avui més que mai hem d’entendre que la paraula missió fa referència també a casa nostra i a Europa en concret. És aquí on els cristians hem de ser missioners i anunciadors de Jesucrist i de l’Evangeli. És la nova evangelització que necessitem ja que les nostres comunitats cristianes cada vegada són més pobres i envellides mentre que les esglésies de molts països, anomenats de missió, són joves i en creixement.

Avui però destinem la col·lecta de les misses a aquestes obres missionals que l’Església té en els països més pobres i per tant amb menys recursos. La vostra generositat serà també expressió de comunió.

A tots moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada