diumenge, 21 de març del 2010

Vida de la Parròquia

ADMINISTRADORES DE LA CAPELLA DE LA MARE DE DÉU DELS DOLORS

Ens apropem a la Setmana Santa i el divendres abans hi ha una festa a destacar, la Mare de Déu dels Dolors.

Moltes persones quan els parles d’aquest celebració s’imagina molta gent amb caputxa, descalça i fins i tot alguna persona de genolls. La Mare de Déu dels Dolors no només és això sinó que ens recorda els dolors que va viure la Verge acompanyant el seu fill Jesús, camí del calvari i morint a la creu.

Amb això volem tenir presents a totes aquelles mares que actualment pateixen per la malaltia o la mort dels seus fills i no troben consol.
Ens agradaria destacar totes aquelles persones les quals han participat a la festa, ja que abans se celebrava el divendres abans del Ram i ara també el dia 15 de setembre. Des d’ací volem tenir un record per a les administradores que ja no ens acompanyen i les que no estan entre nosaltres.


Comparteix la teva pregària: Deixa-la escrita a la panera que trobaràs al capdavall de l’església i serà llegida a la missa a l’hora de la Pregària dels Fidels.

Llibres que ens poden ajudar aquesta Quaresma: Els trobareu al capdavall de l’església. Serviu-vos i deixeu l’import allà mateix.

La Campanya de recollida d’aliments Compra’n 2 i dóna’n 1: L’organitza Càritas amb l’Ajuntament i altres entitats del poble de cara a recollir els productes indicats ja que s’han exhaurit les existències. És una ajuda vital per a moltes famílies i alhora una bona pràctica quaresmal. Trobareu també els coves al capdavall de l’església. Moltes gràcies. També ens cal roba de nadó.

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats...................308,02 €

Donatiu CÀRITAS per aliments...............................1.000,00 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada