diumenge, 14 de març del 2010

Vida de la Parròquia

PASTORAL DE LA SALUT

A la nostra Parròquia hi ha famílies cristianes que tenen algun malalt o alguna persona impedida que no pot assistir a la celebració dominical. És bo que aquestes persones puguin rebre la comunió a casa com a signe que la comunitat no les oblida i prega per elles. No és només un acte de devoció personal sinó una expressió d’unió entre els membres de la comunitat cristiana.

A l’equip de Pastoral de la Salut de la parròquia hi ha tres persones que fan aquest servei: portar la comunió a aquelles persones que no poden anar a l’església i volen rebre-la a casa. Elles són les que s’encarreguen de fer-ho amb la periodicitat que cadascú prefereix, tot i que un parell o tres de vagades l’any i sempre que ho demanin reben la visita del rector.

Si en aquest moment hi ha alguna persona malalta o amb dificultat per assistir a missa i vol rebre la comunió a casa, només ha de comunicar-ho a la Parròquia personalment o bé per telèfon 93 881 10 32.

Comparteix la teva pregària: Deixa-la escrita a la panera que trobaràs al capdavall de l’església i serà llegida a la missa a l’hora de la Pregària dels Fidels.

Llibres que ens poden ajudar aquesta Quaresma: Els trobareu al capdavall de l’església. Serviu-vos i deixeu l’import allà mateix.

Celebració Comunitària de la Penitència: Serà el dijous dia 25 de març a 2/4 de 9 del vespre. Ens ajudarà a preparar-nos per a la Pasqua. Mireu de participa-hi!

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats...............361,20 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada