diumenge, 7 de març del 2010

Vida de la Parròquia

SOR MARIA RAFAELA, FUNDADORA DE LES GERMANES MISSIONERES DELS SAGRATS CORS

Sor Maria Rafaela una dona del segle XIX, encara ara la seva paraula i la seva vida són un exemple per la nostra vida cristiana. La seva època no va estar exempta de crisis, tant a l’Església com a la societat, però la seva fe, esperança i caritat feien que enmig de les dificultats tingués una llum que il·luminava amb esperança, sentit coratjós i positiu, tal com ho manifesten les seves màximes:
“Siguem avui més perfectes que ahir, i demà més perfectes que avui”. “Vull que el vostre distintiu sigui l’amor”.
Paral·lelament Jesús diu: “Sigueu perfectes com és perfecte el vostre Pare del cel” (Mt 5, 48) “Si us estimeu els uns als altres sabran que sou deixebles meus” (Jn 13,34).
La seva entrega a Déu es va traduir en un servei incondicional a l’Església i al seu poble com a mestra cristiana, catequista i acompanyant espiritual en els Exercicis Espirituals i la vida de cada dia. Cal remarcar que allò que té d’extraordinari la vida de Sor Maria Rafaela és viure la vida ordinària amb senzillesa, fe, esperança i amor com podem fer nosaltres.

Enterrament: El dia 13 Carmen Benavides Zafra de 80 anys. Que reposi en pau!

COMPARTEIX LA TEVA PREGÀRIA: Deixa-la escrita a la panera que trobaràs al capdavall de l’església i serà llegida a la missa a l’hora de la Pregària dels Fidels.

LLIBRES QUE US PODEN AJUDAR AQUESTA QUARESMA: Al capdavall de l’església. Serviu-vos i deixeu l’import allà mateix.

ÀMBIT SOLIDARI: Una vegada més necessitem roba de nadó. Moltes gràcies.

Col·lectes: Dissabte i diumenge passats........................341,02 €

Donatiu: Parròquia .......................................................50,00 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada