diumenge, 27 de gener del 2013

LA COMUNICACIÓ


Com podem estar més al corrent del que es fa a la Parròquia? Com podem seguir la vida de la Parròquia?

Aquesta és la pregunta que molts de vosaltres us feu quan ha tingut lloc un acte o s’ha fet una activitat i no us n’heu assabentat. Aquesta és també la preocupació que té el Consell Pastoral de la Parròquia quan programa activitats o vol fer arribar a tota la gent interessada el que es fa a la parròquia.

Sens dubte que el millor canal és l’Espurna que acompanya cada setmana al Full Diocesà. Però si aquell diumenge no veniu a missa a la Parròquia o no agafeu el full ja no us n’assabenteu. Alguns actes més rellevants, també els posem a l’Agenda del Portal, però així i tot, a molts no us arriba.

D’ací a poc temps, esperem, la Parròquia disposarà d’una pàgina Web que està elaborant, però també caldrà obrir l’ordinador i accedir-hi... Per tant, ja es veu que estar informat sempre demana un esforç personal i tenir ganes d’estar al corrent i potser és aquesta la dificultat. Per part de la Parròquia  continuarem mirant que tota la informació estigui al vostre abast, però cal que cadascú hi posi el que pugui de la seva part. De moment el canal més segur és aquest que teniu a les mans: l’Espurna. Aprofiteu-lo, doncs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada