diumenge, 5 de juny del 2011

Vida de la Parròquia

L’equip de lectors
Fa dos any i mig que vam reorganitzar el servei dels lectors a les diferents misses dominicals: l’anticipada del dissabte i les dues del diumenge. Mensualment ens distribuïm les lectures i si un no hi pot ser encomana a un altre que li faci aquest servei.
Això no vol dir que ningú més pugui fer les lectures, ja ho veieu. Sinó que vol assegurar que normalment el qui ha de llegir ho sàpiga per endavant i d’aquesta manera pugui preparar-se la lectura que ha de fer.

Almenys així hauria de ser encara que no sempre s’aconsegueixi, ja sigui per no rebre puntualment la informació –tot i que als que disposen de correu electrònic se’ls avisa per aquest mitjà- ja sigui per altres motius.

De totes maneres podem estar contents del funcionament d’aquest servei.
Ara ens caldrien dues coses més: comptar amb nous lectors/res i poder fer ben aviat una reunió per revisar com ha anat aquesta llarga etapa i veure com podem millorar. Properament la convocarem, però mentrestant els que us hi vulgueu afegir feu-ho saber a la parròquia o a algú dels qui ara ja fan aquest servei. Moltes gràcies.


Enterrament: El dia 4 Josep Carbó Arrant de 67 anys.
Que descansi en la Pau del Senyor!

Col·lectes: Dissabte i diumenge darrers...............466,69€

Donatiu Càritas................................................. 50,00€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada