diumenge, 16 de gener del 2011

TORNEM-HI!

Hem acabat les festes de Nadal, Cap d’any i Reis. També hem celebrat un any més la Festa del Pi i la diada de Santa Coloma i ara ens toca tornar a la feina habitual del curs.
Aquesta setmana han començat les activitats escolars i s’ha reprès la vida laboral. També a la parròquia hem recomençat la Catequesi Familiar amb les trobades de pares i mares per preparar el treball d’aquest mes, les sessions de catequesi dels nens i nenes que faran la Comunió i els joves que es preparen per a la Confirmació.

Demà hi ha el primer Consell Pastoral de l’any i la reunió del Consell d’Economia. Diumenge la primera Missa Familiar. Tot això al costat de les activitats que no han fet vacances com, per exemple, Càritas.

És l’hora doncs de reprendre amb empenta aquest segon trimestre del curs i fer una bona tasca pastoral i d’animació de la comunitat, cadascú des del seu lloc però sabent-nos col·laboradors en una mateixa tasca: fer església, alimentar la nostra fe i créixer com a comunitat cristiana i com a poble.

Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada