diumenge, 12 de desembre del 2010

Vida de la Parròquia

MANS UNIDES CENTELLES

Aprofitem aquest espai per donar les gràcies al grup de Mans Unides que ha preparat els murals d’Advent que donaran caliu a les nostres celebracions.
Mans Unides va començar el curs a l’octubre i tindrà un moment fort d’activitat en la Campanya de la llàntia de Nadal. Servirà per ajudar al projecte d’aquest any que consisteix en un programa d’escolarització i defensa dels drets dels nens i adolescents del Perú.

Aquest any tenim el goig de veure augmentat el Grup Jovenívol. Són 14 voluntaris amb qui al llarg del curs treballarem la responsabilitat i la generositat que hem de tenir per aconseguir que tots ens sentim germans i que l’esperança sigui la nostra bandera per poder portar a bon terme el nostre desig d’un món més just on domini la tendresa.

Estarem contents si algú dels qui ens llegeix vol formar part d’algun dels nostres grups. Sempre falten mans i cors per ajudar.

Acabem oferint-vos aquest pensament de P. Casaldàliga: M’he de fer pròxim descobrint el proïsme, buscant-lo, acollint-lo, donant i donant-me al seu servei.


Enterrament: El dia 7 Jaume Fontseca i Torras de 67 anys d’edat.
Que reposi en la Pau del Senyor!

Col·lectes......................621,20€
Donatius Càritas.............165,00€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada