diumenge, 5 de desembre del 2010

Vida de la Parròquia

CENT ANYS DE VIDA DEL “CENTRE PARROQUIAL”

EREN ELS DIES 6, 7, 8 i 9 DE GENER DE 1911 QUAN ELS REPICS DE LES CAMPANES VAN INAUGURAR EL CENTRE PARROQUIAL (ANTIC FOMENT CATÒLIC)

100 anys son molts anys, molts esforços, moltes persones, molts sentiments. Creiem que val la pena poder celebrar junts aquest Centenari i que ningú s’hi senti exclòs!

Els grans que han fet història, els joves continuïtat i força, i els més joves per poder arribar a celebrar els 200!

La història del “Centro” és llarga, molt llarga. A l’any 2011 celebrarem els cent anys de la inauguració de la seva seu. La història d’aquesta entitat que ha estat sempre arrelada a Centelles és en certa manera un reflex dels canvis culturals, socials, religiosos i polítics que ha viscut l’església, el nostre país i el nostre poble.

En el programa de la Festa Major d’hivern d’enguany hi haurà una pinzellada de la història, feta per un centellenc que voluntàriament és va oferir per fer aquesta recollida de dades, Josep Rovira i Cullell, a qui des d’aquí donem les gràcies. També es publicaran diversos cartells, fotografies i vivències d’algunes persones que amb tot el cor ens han fet arribar.

També han sorgit idees de fer exposicions de fotos. Si tens alguna experiència, fotos, cartells i ens els vols fer arribar ja ho saps!! Us anirem anunciant també els diversos actes que durant l’any 2011 s’aniran fent. Felicitats a tots!! I moltes gràcies.

La Junta


Col·lecta .......................................343,79€
Donatius diversos parròquia................60,00€
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada