diumenge, 14 de novembre del 2010

La meva aportació econòmica

Avui és la Diada Germanor. Un bon dia per pensar en la col·laboració econòmica que cadascú fa a l’Església. La nostra aportació és un signe de maduresa creient i ajuda a l’Església a portar a terme la seva missió.

Ha crescut la participació en l’Església també en l’aspecte econòmic. La nostra parròquia n’és un exemple. N’hem d’estar contents perquè indica que som conscients de les despeses que la parròquia i el Bisbat en general té.
Aquest any, per exemple, la nostra Parròquia de Centelles ha tingut moltes despeses extraordinàries, sobretot derivades del tractament de corcs al retaule, presbiteri, sagristia, capella dels Dolors i altar de Sant Antoni. Encara no tenim els cost total però de seguida que el tinguem us el farem saber. De moment ja hem rebut alguna ajuda.

Igualment la calefacció costa cada any molts diners però no ens en podem estar.
Per tot això no ens ha de recar col·laborar-hi ja sigui en les col·lectes de les misses, amb una aportació fixa, en ocasió de les celebracions familiar, amb el donatiu del Full etc. Com més creixi l’autofinançament més lliure serà l’Església i menys supeditada a les consignes del que la puguin subvencionar.

A tothom, moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada