diumenge, 28 d’octubre del 2012

Vida de la parròquia


Missa familiar: avui a les 12 del migdia. També aquest dissabte al vespre un grup d’adolescents han començat a preparar la missa anticipada amb la voluntat de participar-hi una vegada al mes. Els ho agraïm i els acompanyarem en la celebració. Ens diuen :

Volem comunicar-vos que som un grup petit que hem seguit la catequesi després de la Comunió. Per això, volem posar en pràctica tot el que hem aprés.

Desitgem que ens acolliu amb joia, i que ens ajudeu en els nostres propòsits que anirem fent. Ens agradaria que els joves se sentin invitats, per poder conjuntament , transmetre el missatge de Jesús. Us hi esperem!!!

Càritas organitza un CURS D’AUXILIAR D’AJUDA A DOMICILI Demà comença aquest curs de 130 hores de formació ocupacional destinat especialment a la formació de persones en situació d’atur que desitgin millorar els seus coneixements i el seu currículum, cosa que els hauria d’ajudar a trobar feina en un futur esperem que proper.

El curs està organitzat per Càritas amb la col·laboració de l’Associació Tapís de Vic i el suport tècnic de l’Ajuntament. La part pràctica es durà a terme al CAP de Centelles i a la residència Sant Gabriel. Així col·laborem a trencar l’esquema que Càritas es dedica només a l’àmbit assistencial, també treballem per oferir recursos a les persones que els facilitin l’accés a un lloc de treball.

Festa de Tots Sants. Pregària al Cementiri per tots els difunts a les 5 de la tarda.

Enterrament: El dia 21 José Enríquez i Ramírez de 77 anys d’edat.
Que descansi en la Pau del Senyor! 

Formació d’adults: Dimarts 30 a les 9 del vespre a la Parròquia.

Catequesi Familiar: Dissabte a 2/4 d’11 els pares es troben aquest dia per preparar el treball del mes de novembre.

Col·lectes Domund..................................475,55€
Donatiu Càritas........................................ 50,00€
Moltes gràcies! 

Despeses: Full Diocesà...........................265,50€  
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada