diumenge, 1 de gener del 2012

Vida de la Parròquia

Festa del Pi: Un any més hem celebrat la Festa del Pi i l’hem ofert a Santa Coloma. Ens presidirà fins el dia del Reis. Com sempre un dels moments més viscuts de la festa ha estat el cant dels goigs a la Santa.
Ahir Festa de Santa Coloma vam cloure els actes de
Celebració dels 300 anys de l’església parroquial amb la missa concelebrada, molt participada i solemne que va comptar amb la col·laboració de les corals del poble i en la que vam llegir unes paraules de felicitació i encoratjament que ens feia arribar la comunitat de monges benedictines de Puiggraciós que no van poder fer-se presents a la missa. Gràcies a tothom!

Comiat de Mn. Josep Soldevila: Avui a la missa de 10 celebrem el comiat de Mn. Josep Soldevila que des de feia quinze anys ha celebrat habitualment la missa de 10 dels diumenges i festius a la nostra parròquia. També en les festes assenyalades celebrava a la parròquia de Sant Martí de Centelles i a Sant Miquel Sesperxes.
Ara ell ha expressat les ganes de deixar de fer aquest servei que comportava el desplaçament des de Vic on ell resideix.
Li agraïm el seu servei i la seva fidelitat en ajudar-nos cada setmana amb la seva paraula i la celebració dels sagraments. Moltes gràcies Mn. Josep.

Catequesi de Confirmació: Seria convenient començar a trobar-nos després de Reis els nois i noies que heu nascut l’any 1997 o abans, i voleu compartir en grup el vostre procés creient o aprofundir-lo preparant-vos per a la Confirmació. Us podeu inscriure o bé trucar al despatx parroquial (938811032)

Enterraments: El dia 27 Mari Carmen Pozuelo Alarcón de 57 anys d’edat. El dia 31 Conxita Boix i Jordà de 88 anys.
Que descansin en la Pau del Senyor!


Col·lectes Nadal...........................................1013,87€
Càritas Donatius.............................................260,00€
Moltes gràcies!

Parròquia de Sant Martí de Centelles: Dia de Reis: Missa a les 11 del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada